Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ITM Alba: Persoană fizică din Pianu de Sus, amendată cu 10.000 de lei pentru „munca la negru”. Alte sancţiuni date de inspectori

Publicat

itm alba 2O persoană fizică din Pianu de Sus s-a ales cu amendă de 10.000 de lei, după ce inspectorii ITM Alba au descoperit că nu avea forme legale de angajare. În perioada 14-17 aprilie, echipele de control au verificat 29 de agenţi economici şi au dat sancţiuni în valoare totală de peste 12.000 de lei şi doouă avertismente.

Potrivit ITM Alba, În domeniul relaţiilor de muncă a fost verificată activitatea a 29 de firme şi agenţi economici, cu un număr total de 353 de angajaţi. Au constatat 53 de nereguli şi au formulat trei sancţiuni, în valoare totală de 12.500 de lei.

Una dintre ele a fost amendă de 10.000 de lei pentru muncă nedeclarată, pentru persoana fizică Radu Dan Mircea din Pianu de Sus, comuna Pianu.

Pentru deficienţe în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii au dat doar două avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax