Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ITM Alba: Plângere penală pentru o firmă din Teiuș. A fost depistată cu 15 persoane care munceau „la negru”

Publicat

itm alba 2O firmă din Teiuș s-a ales cu plângere penală după ce inspectorii ITM au depistat, în urma controalelor, 15 persoane care munceau fără forme legale de angajare. Societatea comercială se ocupă cu prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor.

În urma controalelor efectuate în perioada 12-16 cotombrie, inspectorii ITM au formulat plângere penală împotriva unei firme din Teiuș pentru primirea în lucru a unui număr 15 persoane fără acte legale.

Fapta constituie infracţiune potrivit art. 264 alin. 4, Codul Muncii, motiv pentru care a fost formulată plângere penală la Parchet, pentru punerea în mişcare a acţiunii penale.

Firma se numeşte EL GRECO SRL Teiuş şi se ocupă cu prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor. A fost depistată cu 15 persoane angajate „la negru”.

Tot în perioada amintită, au fost aplicate două amenzi în valoare de 1.000 de lei, după controale la 35 de agenţi economici.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost aplicate 8 averstismente.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax