Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ITM: Două firme din Alba s-au ales cu câte o amendă de 10.000 de lei pentru munca la negru

Publicat

Inspectorii ITM continuă seria controalelor la firmele din Alba, iar cu această ocazie au fost depistate două unități cu angajați care munceau fătă forme legale de angajare. Cele două s-au ales cu câte o amendă de 10.000 fiecare. În perioada 3-7 decembrie, au fost controlate 21 de unități și aplicate 187 de sancțiuni.

Inspectorii ITM Alba au depistat și au sancționat pentru munca la negru două societăți comerciale. Este vorba despre „Romtehnik Star” SRL, care a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru primirea la muncă a unei persoane fără întocmirea formelor legale de angajare. P.F.A Cristian Mariana Rodica a primit de asemenea o amendă în valoare de 10.000 lei, pentru că a fost depistată cu o persoană muncind la negru.

În perioada 3-7 decembrie, au fost controlate 51 de unități în domeniul relațiilor de muncă și aplicate 187 de sancțiuni.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 51 de unități și aplicate 59 de sancțiuni, dintre care o amendă în valoare de 4.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax