Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Iubire și o tentativă de omor, ”ingredientele” unei relații dintre o tânără și un bărbat german. Proces la Curtea de Apel Alba

politia, nu treceti

Publicat

O tânără de 23 de ani și-a atacat cu un cuțit iubitul, un bărbat de origine germană, după o ceartă care a degenerat rapid. Totul s-a întâmplat la sfârșitul lunii august 2019, într-o locuință din Geoagiu, județul Hunedoara. 

Pentru fapta sa, tânăra, Ana T. a fost condamnată de Tribunalul Hunedoara, iar în urma apelului, dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia.

În timpul anchetei, în care tânăra era cercetată pentru tentativă de omor, cei doi s-au împăcat și și-au continuat relația.

Relația dintre tânăra Ana și concubinul său V.M. este descrisă în motivarea instanței din Hunedoara.

Potrivit magistraților, tânăra s-a cunoscut cu bărbatul în urma cu mai bine de trei ani. Pentru o vreme au locuit la Sebeș, dar între timp s-au mutat în localitatea Geoagiu, Hunedoara.

Din relația celor doi a rezultat un copil. Deși relația dintre cei doi a fost normală, între timp au început certurile, iar tânăra obișnuia să plece des, de la locuința în care trăia cu bărbatul, la casa părintească.

După un scandal, în data de 28 august 2019, tânăra s-a întors la locuința comună, dar bărbatul nu a vrut inițial să îi deschidă ușa apartamentului. Fata a început să lovească ușa cu pumnii și picioarele, iar după vreo 15 minute, bărbatul i-a permis accesul în casă.

În casă între cei doi a izbucnit un scandal, în care bărbatul a încercat să o lovească cu patent, dar nu reușit. Apoi acesta a încercat să o scoată pe fata afară din casă în timp ce o trăgea de păr, dar au căzut amândoi pe jos.

Tânăra a găsit un cuțit de bucătărie, pe care și l-a pus la gât și a amenințat că se sinucide.

”În contextul arătat, V.M. a coborât scările, alergând în fața blocului, fiind urmat de inculpata înarmată cu cuțitul. În momentul în care persoana vătămată s-a întors către T. Ana M. aceasta l-a înjunghiat în zona pectorală dreaptă, după care a fost trântită la pământ de către V.M.”, se arată în motivarea judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara.

După faptă, tânăra a aruncat cuțitul din mână și s-a așezat alături de victimă, pe o bancă din fața locuinței, timp în care au așteptat ambulanța care a fost solicitată prin 112, de către un vecin care a fost martor la incident.

Pentru a fi salvat, bărbatul a avut nevoie de intervenția medicilor chirurgi de la Spitalul de Urgență din Devă, iar după, de peste 30 de zile de îngrijiri medicale.

Pentru fapta sa, tânăra a acceptat să fie judecată prin procedura simplificată, ea fiind în arest la domiciliu din luna septembrie anului 2019.

În 20 noiembrie, fata a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu a fost definitivă și în urma apelului dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate