Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CUGIR

Iulia Ghenea, tânăra din Cugir care a demascat un profesor de la Babeş-Bolyai ce o hărțuia sexual, a ajuns subiect de film

Publicat


tanara cugir

Pe 21 iunie 2011, un profesor al Universității Babeş-Bolyai din Cluj, cu peste 20 de ani experiență la catedră, devenea ”actorul” principal într-un scandal de hărțuire sexuală.

Potrivit jurnaliștilor de la libertatea.ro, Iulia Ghenea, o studentă din Cugir, mai avea de dat înainte de susținerea licenței, un singur examen la cursul predat de Ilie Parpucea, era o restanță la un examen pe care studenta îl picase până atunci. 

“De ce nu ai mai trecut pe la mine?” a fost întrebarea adresată de Parpucea către studenta din Cugir, când aceasta a ajuns la catedră să semneze foaia de prezență. “Hai diseară la 7!”, a continuat profesorul, citează jurnaliștii de la libertatea.ro. De la cele două afirmații ale acestuia și până la hărțuirea sexuală nu a mai fost decât un pas. 

Un pas pe care tânăra din Cugir l-a făcut în felul ei: a apelat la presă, iar un reporter PRO TV Cluj i-a dat acesteia o cameră ascunsă. 

Reporterii de la Libertatea au refăcut povestea veche de opt ani 

Iulia merge la ora stabilită de către profesor, în biroul acestuia să îi arate lucrarea și ce a greșit în ea. Când se apropie de biroul lui Parpucea, acesta o strânge de fese. Fata iese plângând din biroul profesorului. Dar iese cu gândul că trebuie să își facă singură dreptate. 

După ce apelează la presă și primește o cameră ascunsă într-un pix, Iulia merge din nou în biroul lui Parpucea, care se bucură de prezența fetei. Acolo profesorul îi ia mâna fetei și o pune pe organele sale genitale, după care îi spune să se întâlnească în camera 101 din căminul Economica 1. 

Cu mult curaj, Iulia Ghenea s-a dus la întâlnirea cu profesorul Parpucea din cameră de cămin. Acolo fata l-a suprins pe acesta la bustul gol și cum își deschidea șlițul de la pantaloni. A fost de ajuns, deoarece toată scena a fost înregistrată pe camera ascunsă. 

În urma mega scandalului profesorul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a mai activa la catedră. 

La opt ani de la scandal, drama trăită de tânăra din Cugir s-a transformat în scenariu de film. Filmul “Mo”, regizat de Radu Dragomir și având-o ca protagonistă pe Dana Rogoz, este inspirat din povestea Iuliei Ghenea. 

Reporterii de la Libertatea.ro   au mers pe urmele poveștii și au găsit-o pe Iulia Ghenea, fata cu mult curaj din Cugir care a luptat cu hărțuirea sexuală. 

Citește toată știrea și ceea ce s-a întâmplat în urmă cu opt ani de zile pe Libertatea.ro. 

sursă foto: libertatea.ro


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Gala Premiilor Crapiste 2019, ediția I. PREMII pentru cei mai buni pescari de crap ai județului Alba

Publicat

Gala Premiilor Crapiste 2019, ediția I, unicul de acest gen din România, a fost organizată de către Ghiti Baits și Lucky Carp Club și a reunit cei mai buni pescari de crap ai județului Alba, patroni de bălți, precum și alți invitați din județele vecine. În cadrul evenimentului au fost premiate cu diplome, trofee și […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: BT, probleme cu procesarea plăților pentru serviciile Apple. Tranzacții declinate din cauza unor suspiciuni de fraudă

Publicat

Banca Transilvania pare să aibă probleme cu procesarea plăților pentru serviciile Apple. Unii utilizatori se plâng că plățile lor către Apple, făcute cu carduri emise de bancă, nu au fost procesate și au primit mesaje de la BT Carduri cu textul „Tranz INTERNET declinată! SUSPECT FRAUDĂ! Suma 29.99 RON. Card nr. ** Nume și Prenume. […]

Citește mai departe
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Echipa „ArmyBot” a Colegiului Militar din Alba Iulia a participat la un demo de robotică, la Timișoara

Publicat

Elevii care fac parte din echipa de robotică „ArmyBot” a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au fost prezenți sâmbătă, la Timișoara, în cadrul Winter Robotics Game – un demo de robotică în care 24 de echipe din 11 județe și-au putut testa roboții în condiții de competiție. Activitatea intitulată „Winter Robotics Games” […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Inconştienţă la volan. Șofer filmat pe contrasens, pe un drum cu separatoare din beton, în Braşov

Publicat

Un şofer a fost filmat în timp ce conducea o autoutilitară pe contrasens, pe un drum judeţean din județul Brașov, care avea și separatoare de sens din beton. Imaginile au fost surprinse vineri, și postate pe rețeaua de socializare Facebook. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei alte mașini, pe DN 13, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate