Connect with us
Publicitate

CUGIR

Iulia Ghenea, tânăra din Cugir care a demascat un profesor de la Babeş-Bolyai ce o hărțuia sexual, a ajuns subiect de film

Publicat

tanara cugir

Pe 21 iunie 2011, un profesor al Universității Babeş-Bolyai din Cluj, cu peste 20 de ani experiență la catedră, devenea ”actorul” principal într-un scandal de hărțuire sexuală.

Potrivit jurnaliștilor de la libertatea.ro, Iulia Ghenea, o studentă din Cugir, mai avea de dat înainte de susținerea licenței, un singur examen la cursul predat de Ilie Parpucea, era o restanță la un examen pe care studenta îl picase până atunci. 

“De ce nu ai mai trecut pe la mine?” a fost întrebarea adresată de Parpucea către studenta din Cugir, când aceasta a ajuns la catedră să semneze foaia de prezență. “Hai diseară la 7!”, a continuat profesorul, citează jurnaliștii de la libertatea.ro. De la cele două afirmații ale acestuia și până la hărțuirea sexuală nu a mai fost decât un pas. 

Un pas pe care tânăra din Cugir l-a făcut în felul ei: a apelat la presă, iar un reporter PRO TV Cluj i-a dat acesteia o cameră ascunsă. 

Reporterii de la Libertatea au refăcut povestea veche de opt ani 

Iulia merge la ora stabilită de către profesor, în biroul acestuia să îi arate lucrarea și ce a greșit în ea. Când se apropie de biroul lui Parpucea, acesta o strânge de fese. Fata iese plângând din biroul profesorului. Dar iese cu gândul că trebuie să își facă singură dreptate. 

După ce apelează la presă și primește o cameră ascunsă într-un pix, Iulia merge din nou în biroul lui Parpucea, care se bucură de prezența fetei. Acolo profesorul îi ia mâna fetei și o pune pe organele sale genitale, după care îi spune să se întâlnească în camera 101 din căminul Economica 1. 

Cu mult curaj, Iulia Ghenea s-a dus la întâlnirea cu profesorul Parpucea din cameră de cămin. Acolo fata l-a suprins pe acesta la bustul gol și cum își deschidea șlițul de la pantaloni. A fost de ajuns, deoarece toată scena a fost înregistrată pe camera ascunsă. 

În urma mega scandalului profesorul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a mai activa la catedră. 

La opt ani de la scandal, drama trăită de tânăra din Cugir s-a transformat în scenariu de film. Filmul “Mo”, regizat de Radu Dragomir și având-o ca protagonistă pe Dana Rogoz, este inspirat din povestea Iuliei Ghenea. 

Reporterii de la Libertatea.ro   au mers pe urmele poveștii și au găsit-o pe Iulia Ghenea, fata cu mult curaj din Cugir care a luptat cu hărțuirea sexuală. 

Citește toată știrea și ceea ce s-a întâmplat în urmă cu opt ani de zile pe Libertatea.ro. 

sursă foto: libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax