Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Iuliana Achim, câştigătoarea concursului „Miss fata din Cetate”

Publicat

 

Achim Iuliana Elena, miss fata din Cetate

De Zilele Oraşului, a fost aleasă cea mai frumoasă fată din Alba Iulia. Câştigătoarea concursului „Miss fata din Cetate” este Iuliana Achim. Tânăra are 19 ani, este absolventă de liceu, iar hobby-urile ei sunt excursiile, moda şi sportul. În faţa publicului albaiulian, prezent în număr mare, sâmbătă seara, pe scena din Şanţurile de Sud ale Cetăţii, Iuliana s-a descris ca fiind optimistă şi încrezătoare în sine, sociabilă şi frumoasă.

În total, zece fete s-au prezentat cu mult curaj în fata publicului şi al juriului, pentru a câştiga titlul de cea mai frumoasă fată din Cetate. Tinerele au trecut printr-o probă de cultură generală şi o probă de gimnastică aerobică – zumba, iar, în timp ce juriul a deliberat, trupa Sensor a electrizat publicul cu piese consacrate.

Iuliana Achim nu a fost doar preferata juriului, ci şi a publicului, aceasta obţinând cele mai multe voturi de susţinere pe site-ul www.missalbaiulia.ro.

Titlul de onoare a fost acordat tinerei albaiulience, de către primarul Mircea Hava.

Celelalte fete au fost recompensate cu diplome şi cadouri, premiul I şi II şi premiul de popularitate.

Spectacolul a fost prezentat de actorul Pavel Bartoş, care a descreţit frunţile cu umorul său şi a adus un plus de bună-dispoziţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax