Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jaf armat la Staţia „Rompetrol” din zona Gării Alba Iulia. Angajaţii amenințați cu pistolul. A luat 1.000 de lei şi telefoane mobile

Publicat

Un jaf armat s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, la benzinăria „Rompetrol” din zona Gării CFR Alba Iulia. Suspect este un bărbat care purta şapcă şi avea faţa acoperită. Acesta i-a ameninţat pe doi angajaţi ai staţiei cu un pistol şi a sustras din casa de marcat 1.000 de lei şi două telefoane mobile.

Reamintim că zona este mai puţin circulată, odată cu închiderea pasarelei din Partoş, pentru lucrări de reabilitare.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 28.09.2011, orele 03,55, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112 de către angajata unei staţii de carburanţi din Alba Iulia cu privire la faptul că, în jurul orelor 03,50, o persoană necunoscută a ameninţat-o cu un pistol şi i-a sustras din casa de marcat suma de 500 lei şi două telefoane mobile.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, s-a stabilit că la ora 03,50, în magazinul staţiei de carburanţi se aflau B.I. C. de 24 de ani din Alba Iulia şi P.G.S., de 25 de ani, din Zlatna, ambii angajaţi ai benzinăriei, moment în care, pe uşa principală de acces, a intrat o persoană necunoscută de sex bărbătesc care i-a ameninţat pe cei doi angajaţi cu un obiect de culoare neagră cu forma unui pistol, pe bărbat trântindu-l la podea, iar femeii solicitîndu-i banii din încasări. De asemenea, acesta le-a luat cele două telefoane mobile, după care a părăsit incinta benzinăriei, deplasându-se spre o parcare din apropierea acesteia, unde s-a urcat într-un autovehicul de culoare închisă şi a dispărut.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost luate măsurile specific poliţieneşti în vederea identificării autorului, tragerea lui la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului. Cercetările sunt continuate.”

UPDATE: Într-un comunicat ulterior, reprezentanţii IPJ Alba au precizat că suma sustrasă a fost de 1.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. xlescu

    miercuri, 28.09.2011 at 13:58

    mare tampit , pentru 5 mil si 2 telefoane , o sa fie prins cu siguranta pentru ca sunt camere de supraveghere .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax