Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jaf la drumul mare: Un şofer a rămas fără 1.000 de euro după ce a luat la ocazie o prostituată din Aiud

Publicat

A vrut să se destindă apelând la serviciile unei domnişoare de moravuri uşoare, dar s-a ales cu o pagubă de 1.000 de euro. Aşa ar putea fi descrisă păţania unui tânăr de 27 de ani din Maramureş, care a rămas fără bani şi acte personale, după ce s-a oferit să ia la ocazie o prostituată de 19 ani.

Bărbatul a anunţat poliţiştii de comiterea furtului, iar cercetările efectuate de oamenii legii au arătat faptul că principala suspectă este o tânără de 19 ani din Aiud, cunoscută cu antecedente penale. Aceasta a fost transportată de păgubit cu camionul pe care acesta îl conducea pe traseul Alba Iulia – Aiud, iar, profitând de neatenţia şoferului, i-a furat portofelul în care avea 1.000 de euro şi actele personale.

Faţă de tânără au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar, pe timpul cercetărilor, pentru că a rezultat aceasta a întreţinut raporturi sexuale cu reclamantul în schimbul unei sume de bani, urmărirea penală a fost extinsă şi cu privire la comiterea infracţiunii de prostituţie.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reclamantului.

Tânăra a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax