Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

JAF la un magazin alimentar din Aiud. Un bărbat a furat 4.000 de lei, după ce a amenințat-o pe vânzătoare

Publicat

jaf magazin Un magazin alimentar din municipiul Aiud a fost jefuit de un individ. Vineri seara în jurul orei 21.30, un bărbat cu o glugă pe cap a intrat în incinta unui magazin, vis-a-vis de spitalul Municipal din Aiud a amenințat-o verbal pe vânzătoare și a plecat cu 4.000 de lei. Polițiștii de la Serviciul Criminalistic și  polițiști din Aiud fac cercetări. Magazinul avea și o cameră video de supraveghere.

Vineri seara, un bărbat care avea capul acoperit cu o glugă a intrat în incinta societății comerciale din Aiud, aflată în apropierea spitalului din oraș şi a ameninţat-o pe vânzătoare să-i dea banii din casa de marcat. Magazinul se numește „Arancea Market” și este dotat cu camere video de supraveghere.

Potrivit IPJ Alba nu se poate cofirma dacă bărbatul era înarmat, se știe doar că femeia a fost amenințată verbal de individ. Acesta a obligat-o să-i dea banii din casă, vânzătoarea s-a conformat, iar individul a plecat fără urmă din magazin cu 4.000 de lei.

În urmă cu aproape două săptămâni un alt jaf s-a produs la o sală de jocuri de noroc din Teiuș. Un bărbat care avea fața acoperită a intrat în local și a lovit-o pe femeia angajată la sală, după care a fugit cu banii din încasări.

Citește și VIDEO: JAFUL de la sala de jocuri de noroc din Teiuş, ÎNREGISTRAT de camerele de supraveghere. Bărbatul filmat în timp ce lovea angajata

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax