Connect with us
Publicitate

BLAJ

Jandarmeria din Alba i-a ”dojenit” pe participanții la mitingurile fără reguli de la Alba Iulia și Blaj. N-a dat nici o amendă

Publicat

Inspectoratul Județean de Jandarmi Alba a anunțat joi sancțiunile aplicate organizatorilor celor două mitinguri electorale organizate la Alba Iulia și Blaj de 1 Decembrie.

De fapt, nici unul dintre zecile de participanți nu a pățit nimic, în ciuda faptului că nu au respectat distanțarea socială și mulți dintre ei nu aveau nici măcar măști, după cum se poate vedea din imaginile de la fața locului. 

Președintele AUR a primit două avertismente scrise, iar alte persoane au fost sancționate cu ”avertisment verbal”. 

Citește și: VIDEO: Manifestație electorală la Alba Iulia, de 1 Decembrie, cu orașul în carantină. AUR a pus țambalul sub Poarta Cetății

Asta în ciuda faptului că autoritățile decretaseră prelungirea carantinei în Alba Iulia, iar prefectul anunțase că ordinul de carantinare este în vigoare, chiar dacă hotărârea INS pe acest subiect nu apăruse încă în Monitorul Oficial.

Jandarmeria a cedat în fața organizatorilor mitingului, însă nu procedează la fel în fața cetățenilor ”simpli” din oraș.

Dubla măsură după care acționează instituția se poate deduce din buletinele zilnice ale autorităților, acolo unde se menționează controale și amenzi mari pentru sute de persoane care nu poartă corespunzător masca, nu o poartă deloc sau nu au declarație pentru deplasarea în afara localității.

Tot joi, Jandarmeria Alba anunțase că președintele AUR, George Simion, a fost sancționat contravențional după mitingul electoral de la Alba Iulia, din 1 decembrie.

La insistențele presei, instituția a recunoscut că este vorba de fapt despre măsuri formale: avertismente verbale și scrise.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Admiral Aliev jr.

    vineri, 04.12.2020 at 08:23

    Asta nu e partidul pro rus,creat sa ne tragă de pe orbita vestului,in întunecimea dictaturii putiniste?! Da jandarmeria pare a fi cu ei…

  2. Dan

    vineri, 04.12.2020 at 13:59

    Bine ca pe noi ne_au tinut in case ca pe maimute nesimtitii.Cum se merge la vot in carantina asa puteau sa faca si de 1 decembrie macar cu localnicii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax