Contacteaza-ne si pe
Publicitate

AIUD

Jandarmii au confiscat aproape 3 mc de lemn transportat ilegal la Aiud. Ce amendă au primit doi localnici

Publicat


Jandarmi din cadrul Secției Aiud au confiscat 2,9 mc de lemn transportat ilegal cu căruțe. Cele două persoane aflate în atelaj au fost sancționate cu 1000 lei amendă, respectiv avertisment.

Persoanele sancționate, o femeie de 38 de ani, respectiv un bărbat de 43 de ani sunt din Aiud și au fost depistate în urma unor acțiuni desfășurate de jandarmi în vederea prevenirii și combaterii sustragerilor ilegale de material lemnos, potrivit IJJ Alba. Au fost oprite de jandarmi în timp ce transportau lemn cu căruțele și nu aveau aviz de însoțire pentru materialul lemnos.

Cei aproape 3 metri cubi de material lemnos de esență fag și gorun au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Aiud.

Cele două persoane au fost sancționate în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea si sancționarea contravențiilor silvice, astfel: amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei și avertisment.

Jandarmii recomandă celor care au cunoştinţă de astfel de fapte să le semnaleze. ”Îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de intervenţie pentru depistarea şi sancţionarea celor în cauză”, transmit aceștia.

Mai atrag atenția cetățenilor că în zilele următoare vor continua acțiunile de prevenire și combatere a sustragerilor ilegale de material lemnos.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

IPJ Alba: Modificări în funcționarea semafoarelor pentru pietoni la Alba Iulia. Timp de așteptare redus și alte măsuri

Publicat

semafor trecere pietoni

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că au fost luate măsuri privind circulația cetățenilor la trecerile de pietoni prevăzute cu semafor. ”Având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus și noile dispoziții legale, Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că, la nivelul municipiului Alba Iulia, a fost redus timpul de așteptare […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ora Pământului 2020. Oameni din aproape 200 de țări sting lumina, simbolic, sâmbătă seara. Evenimente exclusiv online

Publicat

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. În acest an însă, evenimentele organizate cu această ocazie vor avea loc online. Oameni din peste 180 de țări, inclusiv România, marchează […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

STS: Platformă online pentru completarea declarației pe proprie răspundere, de pe telefon sau calculator

Publicat

A fost activată platforma electronică formular.sts.ro pentru completarea online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de angajator, a transmis sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică. Datele personale nu sunt prelucrate de către STS, acestea rămân în telefonul/calculatorul utilizatorului, potrivit sursei citate. ”Platforma operaționalizată pe site-ul Serviciului de Telecomunicații Speciale le permite cetățenilor să completeze […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 30 de milioane lei pentru zeci de mii de români care nu au respectat restricțiile de circulație

Publicat

Peste 20.000 de persoane au fost amendate pentru că nu au respectat restricțiile de circulație în starea de urgență. Amenzile sunt de 31,4 milioane lei. ”De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3, polițiștii au depistat 23.973 persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate