Connect with us
Publicitate

AIUD

Jandarmii au confiscat aproape 3 mc de lemn transportat ilegal la Aiud. Ce amendă au primit doi localnici

Publicat

Jandarmi din cadrul Secției Aiud au confiscat 2,9 mc de lemn transportat ilegal cu căruțe. Cele două persoane aflate în atelaj au fost sancționate cu 1000 lei amendă, respectiv avertisment.

Persoanele sancționate, o femeie de 38 de ani, respectiv un bărbat de 43 de ani sunt din Aiud și au fost depistate în urma unor acțiuni desfășurate de jandarmi în vederea prevenirii și combaterii sustragerilor ilegale de material lemnos, potrivit IJJ Alba. Au fost oprite de jandarmi în timp ce transportau lemn cu căruțele și nu aveau aviz de însoțire pentru materialul lemnos.

Cei aproape 3 metri cubi de material lemnos de esență fag și gorun au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Aiud.

Cele două persoane au fost sancționate în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea si sancționarea contravențiilor silvice, astfel: amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei și avertisment.

Jandarmii recomandă celor care au cunoştinţă de astfel de fapte să le semnaleze. ”Îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de intervenţie pentru depistarea şi sancţionarea celor în cauză”, transmit aceștia.

Mai atrag atenția cetățenilor că în zilele următoare vor continua acțiunile de prevenire și combatere a sustragerilor ilegale de material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax