Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Jandarmii au stricat socotelile prostituatelor de pe centura municipiului Alba Iulia. Amenzi de 5.000 de lei pentru 10 tinere

Publicat

Cea mai veche meserie din lume, prostituţia, este practicată în continuare cu succes de femeile care îşi suplimentează veniturile prestând servicii sexuale doritorilor, iar avantajele materiale obţinute sunt suficient de motivante pentru ca acestea să rişte amenzi usturătoare, în cazul în care sunt prinse „la muncă”, de către oamenii legii.

Un nou lot de prostituate a fost identificat de jandarmi, week-end-ul acesta, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Cele 10 tinere încercau să acosteze bărbaţi pentru a practica raporturi sexuale în schimbul obţinerii de foloase materiale. Din nefericire pentru ele, oamenii legii se aflau în zonă, iar domnişoarele de moravuri uşoare au fost nevoite să îşi întrerupă activitatea. Acestea au fost sancţionate pecuniar cu amenzi în valoare de 5.000 de lei.

Acţiunile desfăşurate de jandarmi în acest week-end au avut ca scop combaterea fenomenului prostituţiei şi vor continua şi în perioada următoare în toate zonele cunoscute ca fiind frecventate de acestea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax