Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii din Alba asigură măsuri de ordine la trei evenimente sportive din weekend. Recomandări pentru participanți

Publicat

Jandarmii vor asigura, sâmbătă, măsuri de ordine și siguranță la competiții sportive desfășurate în  județul Alba. Este vorba despre două meciuri de fotbal și o competiție de volei.

Jandarmii vor fi prezenți la meciul dintre Metalurgistul Cugir și FC Gloria Bistrița, de la Cugir, la cel dintre Industria Galda și SCM Zalău, în localitatea Galda de Jos și la partida Volei  Alba Blaj –  U NTT DATA Cluj,  în municipiul Blaj.

Conform atribuțiilor legale, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în condiții normale a acestor competiții,  intervenind pentru restabilirea ordinii publice în cazul tulburării acesteia.

Pentru prevenirea incidentelor, suporterilor le este recomandat să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, reamintindu-le acestora următoarele prevederi ale legislației în vigoare: spectatorilor le este interzis să afișeze inscripții care pot incita la ură, să pătrundă în stare de ebrietate sau să consume băuturi alcoolice, să refuze prezentarea actelor de identitate la solicitarea justificată a forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță, să profereze ori să scandeze injurii la adresa celorlalți spectatori sau la adresa  forțelor de ordine, să intre cu substanțe toxice, băuturi alcoolice sau corpuri contondente în zona de desfășurare a competițiilor sportive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax