Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jandarmii din Alba au aplicat amenzi de peste 45.000 de lei în luna iulie

Publicat

Jandarmii din Alba au intervenit, pe parcursul lunii iulie, în peste 680 de acțiuni. Au fost aplicate 140 de amenzi, în valoare totală de 45.350 de lei, cele mai multe infracțiuni identificate fiind în Alba Iulia, Sebeş şi Blaj.

Au fost formulate, de asemenea, 92 de avertismente scrise, fiind constatate 23 de infracţiuni, opt identificate independent de către jandarmi şi 15 în cooperare cu Poliţia. În majoritatea cazurilor, autorii au săvârşit fapte precum: furturi de material feros, furturi din societăţi comerciale, loviri şi alte violenţe sau distrugeri.

Din cele 680 de misiuni, 311 s-au executat pentru menținerea ordinii publice, 247 pentru asigurarea ordinii publice, 55 de acțiuni de intervenție solicitate prin apelul unic de urgență 112 și  50 de misiuni de punere în aplicare a mandatelor  de aducere a unor persoane implicate în procese aflate pe rolul instanţelor de judecată sau în anchete derulate la nivelul parchetelor.

În luna iulie, jandarmii au participat, pentru menținerea și asigurarea ordinii publice, la mai multe evenimente cultural-artistice de pe raza județului, spre exemplu Târgul de Fete de pe Muntele Găina sau ”Transilvania Fest”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax