Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Jandarmii din Alba au intervenit pentru aplanarea unor incidente minore, de 1 Decembrie

Publicat

Ziua de 1 Decembrie de anul acesta nu a pus mari probleme jandarmilor din Alba, care nu au fost nevoiţi să aplic sancţiuni ori să intervină în cazul unor conflicte de amploare. Au fost, totuşi incidente minore.

Cetăţenii care au participat la sărbătoare au dat dovadă de maturitate, responsabilitate şi au respectat atât normele legale de convieţuire în societate cât şi cele care reglementează comportamentul pe timpul adunărilor publice, transmit jandarmii din Alba. Toate activităţile dedicate Zilei Naţionale a României s-au desfăşurat exact aşa cum au fost planificate de organizatori, în deplină siguranţă pentru participanţi şi fără încălcări ale ordinii şi liniştii publice.

Efective din cadrul Jandarmeriei Alba şi  Grupării de Jandarmi Mobile – Tîrgu Mureş au intervenit doar pentru aplanarea unor mici conflicte – izbucnite, în special,  pe fondul consumului excesiv de alcool – precum şi pentru ajutarea unei turiste în vârstă de 82 de ani, din Arad, să se reîntoarcă la autocarul cu care venise în Alba Iulia. Aceasta nu mai putea să regăsească  locul unde vehiculul era parcat, nu avea niciun  mijloc de comunicare cu grupul de care aparţinea, începuse să resimtă efectul frigului şi al oboselii şi, în aceste condiţii, a apelat la ajutorul unui echipaj de jandarmerie pe care l-a întâlnit zona Catedralei Reîntregirii Neamului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax