Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jandarmii din Alba au primit o scrisoare de mulţumire de la un cetăţean, pentru că au prins hoţul care i-a furat economiile

Publicat

Jandarmeria Alba a  primit o scrisoare de mulţumire de la un cetăţean, pentru operativitatea cu care oamenii legii au prins hoţul care l-a deposedat de suma de 5.000 lei.

“Doresc să vă mulţumesc prin intermediul acestei scrisori pentru bunăvoinţa şi profesionalismul de care aţi dat dovadă prinzând hoţul care mi-a furat suma de 5.000 de lei. Nu mă aşteptam ca, în zilele noastre, cu toate câte se întâmplă, să găsiţi şi să prindeţi hoţul atât de repede. Vă mulţumesc din suflet şi Dumnezeu să vă ajute să munciţi şi pe viitor la fel de bine, iar oraşul nostru să fie unul liniştit şi bine păzit! ”

Acesta este un fragment din scrisoarea de mulţumire sosită zilele acestea pe adresa Jandarmeriei Alba. Este modul prin care o femeie din municipiul Blaj a dorit să-şi exprime recunoştinţa faţă de activitatea desfăşurată de jandarmi pentru prinderea celui care, la ora actuală, este principalul suspect într-un caz de furt, petrecut la începutul lunii octombrie. Chiar dacă acesta reuşise să cheltuiască până în momentul în care a fost reţinut aproximativ 800 de lei, cea mai mare parte a sumei sustrase, 4.270 de lei, a fost înapoiată păgubitei, rolul jandarmilor în acest caz fiind unul determinant.

„Aprecierea activităţii jandarmilor din Blaj, chiar de cei pentru care este desfăşurată vine ca o urmare firească a faptului că aceştia s-au aflat mereu în mijlocul cetăţenilor, au dovedit solicitudine în raport cu nevoile acestora şi şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu cu profesionalism. Misiunea  de căpătâi a jandarmeriei este asigurarea şi transmiterea unui sentiment de siguranţă către populaţie şi, până acum, au dovedit că sunt capabili să îşi îndeplinească foarte bine responsabilităţile care decurg din acest fapt”, precizează colonel Herţa Ioan Onac, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax