Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii din Alba au sancţionat 16 persoane cu amenzi în valoare totală 4.900 de lei. Scandaluri din cauza geloziei şi hoţi pe şantierul autostrăzii

Publicat

Jandarmii din Alba au avut un weekend „plin” din punctul devedere al sancţiunilor aplicate în mai multe cazuri de scandaluri sau nereguli petrecute pe raza judeţului. Doi bărbaţi au fost sancţionaţi, după ce s-au înjurat pe o stradă din Alba Iulia, din cauza unei femei şi alte şase persoane s-au ales cu amenzi pentru că au încercat să fure fier vechi de pe şantierul autostrăzii din zona Sebeş.

Vineri, doi bărbaţi au provocat un scandal într-un loc public. Aceştia se întâlniseră întâmplător în jurul orei 14.00 pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia şi, pe motiv că unul se uitase prea insistent la concubina celuilalt, au început să se certe. Bărbaţii s-au înjurat, jignit şi ameninţat cu acte de violenţă –  totul în văzul trecătorilor – fiind opriţi într-un final de un echipaj de jandarmerie. Identificaţi ca fiind Marcel S. (29 de ani ), din Alba Iulia şi Marcel P. (20 de ani), din Ocna Mureş, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Tot pentru provocarea şi participarea la un scandal au fost sancţionaţi duminică, 9 iunie, patru tineri din Alba Iulia. La ora 03.40 aceştia se aflau pe strada Livezii din localitate şi, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi s-au înjurat, jignit şi ameninţat reciproc. Anunţat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat conflictul. Cei patru au fost identificaţi ca fiind V.R.C. (26 de ani), V.M. (25 de ani), O.M (38 de ani) şi O.I. (36 de ani) şi sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 200 de lei. De asemenea, a fost identificat localul unde cei patru au fost serviţi cu alcool deşi erau în stare vădită de ebrietate, administratorul acestuia şi barmanul fiind sancţionaţi contravenţional cu câte un avertisment scris.

Gheorghe A. (22 de ani) din Alba Iulia a fost sancţionat sâmbătă, 8 iunie, cu amendă în valoare de 200 de lei pentru că a tulburat liniştea şi ordinea publică. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice pe strada Alexandru Ioan Cuza, în jurul orei 22.00 a cântat şi a strigat, deranjând locatarii din blocurile învecinate.

Tot cu câte o amendă în valoare de 200 de lei au fost sancţionaţi sâmbătă Ilie S. (24 de ani) şi Andreea T. ( 56 de ani) pentru că au proferat injurii şi expresii jignitoare în public. Şi tot sâmbătă, pentru că nu şi-a supravegheat corespunzător calul şi acesta a intrat pe o proprietate privată, Marcel I. (36 de ani) din Alba Iulia a fost sancţionat cu amendă de 100 de lei.

Vineri, la ora 11.30, şase bărbaţi din Sebeş au intrat în incinta unui şantier din zona autostrăzii Orăştie –Sebeş – Sibiu, cu intenţia de a colecta fier vechi şi a-l valorifica în interes personal. Cei şase au fost surprinşi de un echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi Sebeş şi sancţionaţi cu amendă în valoare totală de 3000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax