Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend. Vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele din județ

Publicat

În perioada 21 – 23 iulie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Avram Iancu Alba, vor fi la datorie, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă pentru cei care vor fi prezenţi la evenimentele desfășurate pe raza județului. 

„Vom fi prezenţi la manifestările organizate în această perioadă la Cugir – Ziua Cetății Singidava, la Câmpeni unde se desfășoară evenimentul Roze pentru suflet și la Nedeea din localitatea Valea Mică.

Pentru cei care aleg să petreacă această sfârșit de săptămână în aer liber la stațiunile turistice din județ, jandarmii de la posturile montane vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică și a oferi sprijin turiștilor aflați în dificultate.

Colegii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, ne vor sprijini pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică la manifestarea cultural-artistică Târgul de fete de pe Muntele Găina.

De asemenea, le reamintim tuturor cetăţenilor că pot solicita oricând sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Unic de Urgenţă – 112, sau pot anunța cel mai apropiat echipaj de jandarmi”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax