Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii din Alba, prezenţi la şapte evenimente organizate în weekend. Au asigurat ordinea și siguranța publică pe timpul manifestărilor

Publicat

La sfârşitul acestei săptămâni, jandarmii din Alba au asigurat ordinea şi siguranţa publică pe timpul desfăşurării a cinci manifestări cultural-sportive şi două manifestări de protest.

UPDATE: Jandarmii transmit că manifestările cultural artistice şi de protest de la sfârşitul săptămânii trecute s-au desfăşurat fără incidente. „Jandarmeria Alba felicită organizatorii pentru activitatea desfăşurată şi participanţii pentru comportamentul civilizat de care au dat dovadă.

Jandarmeria Alba a avut atribuţii principale în ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea oricăror incidente sau stări tensionate, iar instituţia şi-a îndeplinit cu succes atribuţiile legale pe această linie. Iniţierea şi menţinerea unui dialog permanent cu cetăţenii şi aplicarea cu profesionalism şi discernământ a atribuţiilor legale au fost doar câteva din obiectivele urmărite de jandarmi. Îndeplinirea acestor obiective a făcut ca toate adunările publice să se desfăşoare normal, fără excese sau încălcări ale prevederilor legale, fapt care a permis participanţilor să se bucure de activităţile planificate de organizatori sau să-şi exprime liber opiniile.

Jandarmeria Alba felicită organizatorii pentru modul în care au planificat şi desfăşurat acţiunile publice, pentru cooperarea foarte bună pe care au avut-o cu forţele de ordine şi îi asigură de acordarea întregului sprijin pentru acţiuni similare viitoare. De asemenea, instituţia aduce mulţumiri participanţilor pentru maturitatea, responsabilitatea, înţelegerea şi, uneori, toleranţa de care au dat dovadă precum şi pentru comportamentul în acord cu normele legale de convieţuire socială şi bunele moravuri”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Alba.

De vineri până duminică, echipaje din cadrul Jandarmeriei Alba au asigurat ordinea şi liniştea publică în municipiul reşedinţă de judeţ, pe timpul unei noi ediţii a Festivalului „Dilema Veche”. Sâmbătă şi duminică, jandarmii au acţionat pentru prevenirea eventualelor incidente sau stări tensionate pe timpul “ Zilelor Oraşului Teiuş”, precum şi pe parcursul unor manifestări de protest organizate în localităţile Roşia Montană şi Alba Iulia. Echipaje de jandarmerie au mai fost prezente duminică în localităţile Fărău, Avram Iancu şi Limba, unde au vegheat la buna desfăşurare a unor manifestări cultural-artistice organizate de autorităţile locale (Zilele Comunei Fărău, inaugurarea Complexului Muzeal “Avram Iancu” şi Fiii Satului Limba).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax