Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii din Alba, prezenți la toate evenimentele organizate în această mini-vacanță, în județ

Publicat

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ”Avram Iancu” Alba vor fi la datorie în această mini-vacanță, la toate evenimentele publice din județ, au precizat reprezentanții instituției. 

”Vom fi prezenţi la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului de la Alba Iulia, Aiud, Teiuș, Blaj, Câmpeni, Sebeș, Cugir, Bistra și Roșia Montană.

De asemenea, în atenţia jandarmilor vor fi manifestările cultural-artistice, respectiv ,,Fiii Satului” din Oarda de Jos, ,,Fiii Satului” și  Festivalul Cireșelor din Găbud” au transmis reprezentanții instituției.

Totodată, sâmbătă, jandarmii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul „Etapei a II-a a Campionatului National de Super Rally” desfășurat în municipiul Alba Iulia, eveniment automobilistic la care organizatorii preconizează participarea unui public numeros.

În plus, jandarmii vor fi prezenți și pe timpul manifestării sportive „Aiud Maraton”, competiție care se va desfășura în zona municipiului Aiud, precum și pe timpul manifestării ,,Fun to Fly” care va avea loc în zona „Râpa Roșie” Sebeș.

Nu ezitați să sunați la 112 pentru a cere ajutorul jandarmilor

”În vederea prevenirii unor evenimente neplăcute, le recomandăm participanților la aceste evenimente să respecte indicațiile organizatorilor, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale și să supravegheze atent copiii.

Celor care au ales să petreacă această minivacanță în aer liber la stațiunile montane din județ, le reamintim că jandarmii de la posturile montane vor acționa pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și vor fi în măsură să le ofere sprijin dacă vor fi în dificultate.

De asemenea, le reamintim tuturor cetăţenilor că pot solicita oricând sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Unic de Urgenţă – 112, sau pot anunța cel mai apropiat echipaj de jandarmi” au adăugat reprezentanții IJJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax