Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii din Alba vor fi prezenți la 12 evenimente de la sfârşitul acestei săptămâni

Publicat

Week-end plin pentru jandarmii din Alba. Sfârșitul de săptămână va fi unul cu mai multe evenimente la care echipajele din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba trebuie să acționeze pentru prevenirea incidentelor.

În perioada 12-14 august, va avea loc Festivalul „FânFest 2011” în localitatea Roșia Montană. În același timp, jandarmii vor trebui să fie prezenți și la Sebeș și în Unirea, unde se desfăşoară „Zilele Cetății Sebeș” și „Zilele Comunei Unirea”.

Sâmbătă și duminică, echipajele de jandarmi vor putea fi întâlnite atât în localitățile Stremț, Livezile și Pianu de Jos, pe timpul manifestărilor artistice ocazionate de sărbătorirea Fiilor satului, cât şi în oraşul Zlatna, cu prilejul inaugurării târgului de animale ,,Sfânta Maria”.

De asemenea, manifestările cultural-artistice organizate luni, 15 august, în localităţile Valea Lungă şi Cărpiniş – ,,Serbare Câmpenească”, respectiv ,,Mărie, dragă Mărie” – vor fi supravegheate de jandarmi. Totodată, în atenţia jandarmilor se vor afla şi manifestările religioase care vor avea loc în 15 august la Mănăstirea Râmeţ, Mănăstirea Dumbrava şi la Mănăstirea Lupşa, cu ocazia sărbătorii creştine ,,Adormirea Maicii Domnului”.

Jandarmii vor trebui să vegheze la buna desfășurare a acestor evenimente și să prevină incidentele care ar putea afecta liniștea și ordinea participanților la aceste manifestări.

Foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax