Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii, solicitați pentru aplanarea unui conflict iscat între mamă și fiică, la Alba Iulia

Publicat

actiune politie

Concubinul unei femei din Alba Iulia a solicitat sâmbătă intervenția forțelor de ordine pentru a calma disputa iscată între aceasta și fiica ei. 

Cum s-a încheiat o discuție mai aprinsă între o mamă și fiica acesteia? Prin intervenția jandarmilor. S-a întâmplat sâmbătă în jurul orei 14:00, în Alba Iulia când cele două femei nu au ținut cont de locatarii din bloc și de faptul că ora aceea este prevăzută ca fiind oră de odihnă. Acestea și-au strigat nemulțumirile una față de cealaltă, iar concubinul doamnei a fost nevoit să ceară intervenția forțelor de ordine pentru a calma situația.

Fiica în vârstă de 23 de ani a fost sancționată contravențional cu amendă de 200 de lei iar mama acesteia cu avertisment.

Potrivit Legii cu nr. 61/1991, orele de liniște se află în intervalul 22:00-08:00 și între 13:00 și 14:00 și constituie contravenție tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax