Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jefuit de doi albaiulieni, după ce a câştigat 1.700 de lei la jocuri de noroc. Tinerii au primit mandate de arestare preventivă în lipsă

Publicat

Un bărbat de 47 de ani din Alba Iulia a rămas fără banii pe care-i avea asupra sa, inclusiv ce câştigase la jocuri de noroc, după ce doi tineri l-au jefuit, imediat ce acesta a părăsit localul în care obţinuse suma respectivă. Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei doi suspecţi, sâmbătă, la câteva ore după jaf, însă aceştia se sustrag urmăririi penale.

Tinerii identificaţi ca fiind principalii suspecţi ai tâlhăriei sunt V.S.P. (19 ani) şi A.A. (28 de ani), care au „operat” duminică, în jurul orei 1.30. Aceştia i-au furat, cu violenţă, bărbatului de 47 de ani din Alba Iulia, 2.200 de lei, bani pe care îi avea asupra sa. Din această sumă, 1.700 de lei îi câştigase la jocuri de noroc. Suspecţii l-au urmărit, duminică noaptea, după ce a ieşit dintr-un local din municipiul Alba Iulia.

Reprezentanţii IPJ Alba au precizat că suspecţii „se sustrag cercetărilor, iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a formulat propunere pentru emiterea de mandate de arestare în lipsă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele celor doi, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, propunere însuşită de instanţa de judecată”.

Poliţiştii continuă cercetările pentru depistarea celor doi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax