Connect with us
Publicitate

BLAJ

Jidvei a cumpărat o mică fabrică de prelucrare a laptelui în județul Alba. Ce vor reprezentanții companiei să facă cu ea

Publicat

jidvei

Compania Jidvei, unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România, care a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 40 milioane de euro, a cumpărat o mică fabrică de prelucrare a laptelui din judeţul Alba.

Fabrica are o capacitate de procesare de 5.000 de litri de lapte/zi, iar reprezentanții companiei vor să o retehnologizeze pentru a face în viitor produse care vor fi destinate comerţului.

Planurile com­paniei încă nu sunt definitivate pentru noul sector de piaţă în care va activa, dar este clar că fabrica va intra în producție.

„Din punctul de vedere al investiţiilor s-a produs o direcţionare a fondurilor către segmentele cu potenţial, având în vedere că piaţa vinului nu îşi va reveni prea curând.

Consider că sectoarele food, farma şi turism reprezintă trei direcţii care pot genera venituri în perioada imediat următoare.

Tocmai de aceea, suntem într-un program de investiţii consistent pentru dezvoltarea zonei de oenoturism, pentru identificarea şi valorificarea potenţialului subpro­duselor oenologice.

Am achiziţionat o fabrică de prelucrare a laptelui pentru că dorim să utilizăm într-un mod mai eficient producţia de lapte din cadrul sectorului de zootehnie“, a spus pentru ZF, Claudiu Necşulescu, preşedintele grupului Jidvei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax