Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Joaca dintre două fetițe a declanșat o ceartă între părinții acestora, în Alba Iulia. Jandarmii au intervenit și i-au sancționat

Publicat

masini jandarmi Joaca dintre două fetițe a declanșat o ceartă între părinții acestora, incident ce a necesitat intervenția jandarmilor. Scandalul s-a produs luni, pe strada Craivei din Alba Iulia. Tatăl uneia dintre fetițe, supărat că aceasta a învățat de la cealaltă fetiță ”să facă prostii”, le-a interzis celor două să se mai întâlnească, motiv pentru care mama celeilalte fetițe și-a exprimat dezacordul printr-un limbaj vulgar și amenințări cu acte de violență. Aceștia au fost sancționați contravențional.

O fetiţă de 6 ani si-a învăţat prietena de 5 ani să facă prostii” şi a declanşat o ceartă pe strada Craivei din Alba Iulia. Incidentul a apărut luni, 3 noiembrie, la ora 12.00 şi a necesitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj de jandarmerie.

Supărat că fiica sa, în vârstă de 5 ani, a învăţat de la prietena sa, cu un an mai mare, să-şi murdărească hainele, să arunce cu pietre şi, se pare, să se agaţe de căruţe în mişcare, G.K. (23 de ani) din Alba Iulia le-a interzis celor două să se mai întâlnească.

Atitudinea bărbatului a declanşat furia mamei fetiţei de 6 ani, S.A.R. (22 de ani), iar aceasta şi-a exprimat dezacordul prin proferarea de obscenităţi şi ameninţări cu acte de violenţă. Drept urmare, din vorbă în vorbă, cei doi părinţi au ajuns să-şi arunce unul altuia acuze grave legate de educaţia copiilor şi să se jignească reciproc, sub privirile celorlalţi vecini şi a propiilor copii, care astfel au avut parte de un adevărat exemplu de comportament iresponsabil şi vulgar. Intervenţia oportună a echipajului de jandarmerie a determinat aplanarea incidentului şi a prevenit apariţia unor fapte mai grave.

Amândoi părinţii au spus că că intenţionează să-i educe foarte bine, dar au admis că faptele tocmai săvârşite îi contrazic. Iar pentru aceste fapte au fost amândoi sancţionaţi contravenţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax