Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Joburi bine plătite la Meta. Compania caută în permanență specialiști din toată lumea, care pot lucra de acasă

Publicat

Meta este una dintre companiile cele mai vânate de specialiștii din toată lumea, în căutarea unui job mai bun, care nu presupune deplasarea de acasă. 

Compania caută permanent personal pentru Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Meta Quest, Workplace și Meta Portal. În general, lista joburilor remote disponibile este afișată pe Meta, dar compania mai recrutează și pe baza CV-urilor din LinkedIn.

Pe lângă lucrul remote, salariul este un alt aspect care atrage un număr mare de aplicanți.

Pe de altă parte, munca în cadrul Meta poate fi stresantă, din cauza presiunii permanente și a competiției puternice în interiorul companiei.

Salariul mediu Meta variază de la aproximativ 71.326 USD pe an pentru manager de laborator și 280.595 USD pe an pentru director de creație, potrivit indeed.com.

Salariul mediu pe oră Meta variază de la aproximativ 14,97 USD pe oră pentru Asistent executiv la 99,61 USD pe oră pentru Inginer proiectant.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax