Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Jocuri de putere”, EDIŢIE SPECIALĂ de la Sibiu: Rareş Bogdan, Cozmin Guşă şi Octavian Hoandră dezbat primele şase luni de mandat ale lui Klaus Iohannis

Publicat

r b

rares bogdan Vineri seara, de la ora 21.00, Rareş Bogdan prezintă o ediţie specială de la Sibiu, a emisiunii „Jocuri de Putere”. De la ora 21.00, Realitatea TV pune reflectorul pe primele şase luni de mandat ale lui Klaus Iohannis, exact din oraşul preşedintelui.

Rareş Bogdan, Cozmin Guşă şi Octavian Hoandră vor fi într-o transmisiune specială din Piaţa Mare din Sibiu, de la Festivalul Internaţional de Teatru, pentru a afla dacă povestea de succes din inima României poate demonstra la scară naţională că politica şi cultura, dacă sunt făcute pentru oameni, pot reprezenta cheia relansării unei ţări.

Iar de la ora 22.30 până după miezul nopţii, gazda FITS, Constantin Chiriac spune cum a ajuns un festival dintr-un oraş prăfuit în urmă cu 20 de ani să facă o întreagă planetă să vorbească despre un preşedinte care poartă pe umeri misiunea readucerii speranţei a 20 de milioane de cetăţeni.

Va rămâne Sibiul o excepţie în istoria fără ţintă a românilor sau va putea să-i mobilizeze pentru transferarea succesului în plan naţional?

Răspunsurile diseară, la Jocuri de Putere în Realitatea Românească, o emisiune pentru inima frântă a unei naţiuni ce nu conteneşte să spere!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. lucia

    luni, 22.06.2015 at 16:28

    Nici un pas inapoi!
    Multi ziaristi din presa si televiziune sunt persoane foarte inteligente si a-si vrea sa cred ca si bine intentionate pentru acest popor; aceasta meserie de altfel trebuie privita ca o misiune de a sluji poporul.

    Presa – ,,stilp de baza al democratiei,, dar sa nu se uite ca aceasta democratie s-a cistigat foarte greu si a fost platita cu pret mare de sange nevinovat.

    Nu se mai vorbeste si nu mai arata nimeni pozele eroilor care au luptat pentru aceasta democratie.

    Acele vieti de tineri intrerupte brutal in floare varstei carora nu li s-a mai dat sansa sa-si traiasca viata in libertatea pentru care au luptat.

    A uitat acest popor ca are o datorie fata de ei ? Ce a facut acest popor cu libertatea cistigata cu pretul atator vieti suprimate in floarea varstei?

    A lasat hotii sa se imbogateasca si sa fure averea tarii, sa-i asupreasca si sa-i condamne la saracie si mizerie timp de 25 de ani ?
    Trebuie sa mobilizati populatia sa-i dati curaj si sens sa lupte pentru iesirea din aceasta nepasare si neputinta, un exemplu a fost la alegerile din 16 noiembrie unde s-a demonstrat ca se poate.
    Trebuie trezita constiinta acestui popor si ,,demnitatea din el,, cita a mai ramas dupa 45 de ani de comunism si 25 de ani de tranzitie pentru a nu se mai lasa batjocorit si asuprit de catre politicienii din partide politice adevarate ,,bande de hoti si escroci,, la virful lor.
    Adevaratii ziaristi constienti de importanta muncii lor de ,,eroi ai epocii moderne,, sunt luptatori si sufletisti, dar trebuie gasita acea modalitate de convingere si propaganda, de trezire a poporului si ,,scuturare jugului asupririi,, pus de catre acesti politicieni corupti ale caror partide politice la virful lor arata in majoritatea lor ca niste ,,bande de hoti,,care au ,,confiscat,, de peste 25 ani si s-au folosit de institutiile statului ,,au furat averea tarii,, – au asuprit la culme acest popor in majoritatea lui.
    Presa supranumita si ,,cainele de paza al democratiei,, de multe ori ,,latra la luna si la stele,, daca nu stie sa se faca inteleasa de catre populatie sa mobilizeze cetatenii tarii – adevarata forta.

    Trebuie gasita acea claritate pe intelesul majoritatii pentru a crea un curent de opinie cu adevarat important pentru a opri ticalosii.

    Nu doar sa scrie doar pentru un salariu, trebuie sa se urmareasca si rezultatele a ceea ce scrieti, sa aveti multumirea unei munci cu adevarat utile, demne de recunostiinta, pentru societate.

    Noi cetatenii simpli cind auzim ce au putut sa fure acesti politicieni cind umblau cu sacose de sute de mii de euro si cei care au fost in spatele lor – grupari de securisti care s-au imbogatit din privatizarile frauduloase, devalizarea bancilor, retrocedari nelegale la preturi supraevaluate, comisioane si furturi de milioane de euro din bugetul tarii in timp ce se taia pensii si salarii, mureau copii arsi de vii sau ramaneau mutilati pe viata in maternitati caci nu era personal suficient, mureau oamenii care erau indreptatiti la despagubiri dar nu au avut puterea sa se lupte sa se lupte cu aceste grupari mafiote instalate un pozitie cheie in Stat ca sa-si poata lua inapoi averea confiscata abuziv in perioada comunista in timp ce mafiei retrocedarilor li se acorda sume enorme de bani acestia oameni nevoiasi fara relatii nu au reusit sa obtina nimic, multi si-au pierdut agoniseala de-o viata in timpul inundatiilor datorate in mare parte defrisarilor frauduloase a padurilor; sau sinucis copii de dorul parintilor plecati la munca in strainatate sa poata sa cistige bani caci in tara lor nu aveau unde lucra caci fabricile si uzinele tariii s-au vandut la pret de fier vechi pe comisioane care i-a imbogatit pe directori ,,peste noapte,, de si-au facut vile si masini de lux pentru ei si gruparile lor de mafioti.

    Este cunoscut gestul unei foste deputate din timpul votului pentru incuvintarea arestarii ei a facut in plenul parlamentului -forul legislativ cel mai inalt al tarii un gest cunoscut in lume interlopiilor aratandu-le colegiilor sai ca si ei sunt ca ea ,,adica mirositi si voi ca si mine,, a coruptie, a infractionalitate.
    Ei se stiu intre ei si se cunosc ce nenorociri au adus acestui popor.

    Ar trebui sa ,,putrezeasca,, in inchisori nu arest la domiciliu in vile de lux din banii furati fara scrupule de la cei amarati.
    Sunt foarte multi romani care nici nu mai stiu ce inseamna sa traiesti din cauza saraciei crunte.

    Cu ce pret si cita munca s-au cladit acele bunuri furate sau vandute pe mai nimic de mafie pentru a se imbogatii ei rapid. Atatia cetateni ai acestei tari de 25 de ani nici nu stiu ce mai inseamna sa traiesti, si duc cu greu povara fiecarei zile, o existenta plina de lipsuri, griji, boli pe care nu au cu ce sa le trateze datorita acestei clase politice ,,criminale,,care de 25 ani au furat fara scrupule averea si bani publici ai acestui popor, inseland si asuprind acest popor.
    Intre coruptie si crima se poate pune semnul egal.
    Sunt atatea victime facute de catre acesti politicieni corupti si de catre o administratie corupta la varf pentru care viata unui om care nu are cu ce sa-i mituiasca nu are nicio valoare, decat interesele lor primeaza, cum sa fure mai mult.
    De aceea un referendum pe tema introducerii pedepsei cu moartea ar fi necesar.

    Sa voteze poporul si sa aleaga caci acest popor a avut extrem de mult de suferit, unde sunt vinovatii de la revolutie, de la mineriade, vinovatii acestui ,,furt national,, un adevarat genocid economic national platit cu viata multor romani?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax