Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Jocuri de Putere” la Realitatea TV: De ce unii membri PSD refuză reforma în partid? Cum poate România funcționa ca un ceas elvețian

Publicat

r b
rares bogdan De la ora 21.00, la „Jocuri de Putere“ de la Realitatea TV, fostul secretar general al PSD, Cozmin Gușă vorbește despre cei care refuză reforma în partid, dar va da și un pronostic cu privire la cât va mai fi Victor Ponta în fruntea PSD.
De la ora 22.00, invitații lui Rareș Bogdan sunt liderii protestatarilor care au ieșit în stradă să apere pădurile de frăția trădătorilor care a adoptat Codul silvic.
Iar bonusul emisiunii, de la ora 23.00 va fi o provocare la un exercițiu de imaginație, cum ar fi arătat România dacă nu se fura totul în 25 de ani, cu românul care a ajuns în vârful uneia dintre cele mai prestigioase corporații din domeniul horologiei

Miercuri seara, de la ora 21.00, fostul secretar general al PSD, Cozmin Gușă este invitatul lui Rareș Bogdan la „Jocuri de Putere” și spune de ce nu vor reuși niciodată socialiștii să facă reforma în partid. Cum este harta intereselor care blochează nașterea unei noi generații de lideri, cât îi mai dă Cozmin Gușă lui Victor Ponta în fruntea PSD și cine îl manipulează pe premier.
Iar de la ora 22.00, reprezentanții societății civile continuă să apere pădurile împotriva terorismului parlamentar. De ce a fost adoptat Codul silvic în pofida opoziției lui Klaus Iohannis, cine poate bloca dispariția totală a pădurilor și ce etapă urmează în lupta pentru apărarea aerului. Liderii protestatarilor vor fi prezenți la Realitatea TV, la „Jocuri de Putere”

De la ora 23.00, telespectatorii au și un bonus. Românul care a ajuns în vârful uneia dintre cele mai prestigioase corporații din domeniul horologiei te provoacă la un exercițiu de imaginație: cum ar fi arătat România dacă nu se fura totul în 25 de ani. Care este cheia succesului, cum poate România funcționa ca un ceas elvețian și de ce și-a înstrăinat țara toate resursele, terminând cu creierele și mai ales cum a putut un român născut în 1970 în inima Bucureștiului să conducă un gigant al horologiei elvețiene?

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax