Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Jocuri de putere” la Realitatea TV: Pe cine prgăteşte „Vodă Ponta” să „popească” din PSD. Ce se ascundea sub masca „aristocratului” Chiliman

Publicat

r b

rares bogdan Joi seara,  de la ora 21.00, Rareş Bogdan va discuta la „Jocuri de putere” cu profesorul de război psihologic Vasile Dâncu, care va spune dacă îi dă notă de trecere lui Victor Ponta după deschiderea dosarului său penal, poza de grup cu Putin, Erdogan şi Lukaşenko şi Operaţiunea “Genunchiul”.

De la ora 22.15, realizatorul emisiunii arată telespectatorilor câteva file din dosarul penal de la Primaria Sectorului 1 şi ce se ascundea sub masca „aristocratului” Andrei Chiliman.

Peste patru ore, Rareş Bogdan prezintă la „Jocuri de putere” împreună cu profesorul de război psihologic Vasile Dâncu, adevărul despre retragerea strategică a premierului în mijlocul imperiului otoman. Pe ce s-a bazat Victor Ponta când a anunţat că se va întoarce mai puternic? A vrut să le amintească baronilor PSD de Alexandru Lăpuşneanu, care acum 450 de ani a revenit în ţară de sub protecţia lui Suleiman Magnificul şi a măcelărit 47 de boieri?

Cât de mare este criza partidelor politice? Cât de întinsă este caracatița? Cum se sfârşeşte criza sistemului actual partidist? Se poate votbi de o criză a sistemului sau doar de una a partidelor? Ce partide vor dispărea din cauza corupției? Se mai poate schimba ceva la partidele actuale sau trebuie rase din temelii? Ce înseamnă „stop şi de la capăt” în domeniul partidelor? Care sunt cele 3 direcţii partidiste pentru următoarea perioadă?

Cu câte săptămâni înainte de turul II a anticipat Vasile Dâncu pierderea alegerilor de catre Victor Ponta?

De la ora 22.15, Rareş Bogdan arată câteva file din dosarul penal de la Primăria Sectorului 1. Dezvăluirile lui Rareș Bogdan, confirmate de DNA. Cum s-a ascuns sub masca burgheză a lui Chiliman, un individ „uns cu toate alifiile”. În câte capete se va sparge „buboiul” de la Sectorul 1.

De asemenea, veţi căuta împreună vârfurile de lance ale lui Vladimir Putin în România. Veţi afla de la invitaţii lui Rareş Bogdan, cine sunt actorii care manipulează firme, oameni şi organe de presă pentru a şubrezi NATO, care sunt filierele prin care se scurg bani spre Rusia şi ce legătură are cu ele Guvernul României! Nu rata o analiză microscopică asupra războiului informaţiilor menit să înhaţe România şi să o îngenuncheze!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax