Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jocuri live de la cazino pe care să le încerci (P)

Publicat

Un jucător obișnuit care se înregistrează pentru prima dată pe o platformă de jocuri de noroc din mediul online are acces la o serie de servicii și jocuri.

Acestea sunt de cele mai multe ori similare pe toate platformele de pariere, dar una dintre cele care are parte de o apreciere foarte mare din partea jucătorilor este secțiunea de jocuri live. Aici se găsesc foarte multe jocuri celebre și mai puțin cunoscute. Iată ce ar trebui să încerci!

Deal or no deal

Deal or no deal este unul dintre jocurile care a fost lansat în oferta cazinourilor datorită unui show televizat cu același nume. Cele mai bune cazinouri și case de pariuri cu Skrill oferă acest joc în oferta lor și se asigură că indiferent cât de mult este cerut un joc, acesta trebuie să existe în ofertă chiar dacă este ales doar de către un singur jucător în fiecare lună.

Este foarte important să știi că vei găsi pe platforma ta preferată jocul preferat. Este plăcerea ta și nu te poate nimeni contesta pentru ea. Chiar dacă este vorba despre un joc popular de ruletă sau de un joc inspirat din televiziune, deal or no deal trebuie să facă parte din oferta cazinoului.

Acum revenind la regulile jocului, acestea sunt destul de simple. Principiul jocului este la fel de simplu. Trebuie să accepți sau nu oferta pe care ți-o face dealerul și să mergi mai departe rundă după rundă.

Ceea ce trebuie să iei mereu în considerare este dacă ar trebui să accepți această ofertă sau nu pentru că de cele mai multe ori, jucătorii devin destul de lacomi.

Jocul te poartă de la o etapă de început până la o rundă de calificări și până în momentul în care trebuie să iei cea mai importantă decizie. Ce ar trebui să faci este să accepți ofertele făcute de dealer dacă aceste te pun pe profit.

Monopoly

Când vorbim despre Monopoly, nu trebuie să spunem foarte multe despre acest nume. Deși Monopoly este unul dintre cele mai populare jocuri create vreodată, atunci când intrăm în cazino, imaginea despre acest joc se schimba destul de mult. Camera de joc de la Monopoly Live nu inlcude o tablă de joc cu mai multe proprietăți unde jucătorii trebuie să meargă dând cu zarul. Ideea din spatele jocului de Monopoly Live este de a te bucura de surprizele pe care ți le poate oferi roata jocului.

Jocul de Monopoly Live este foarte asemănător cu cel de Dream Catcher. Pe ecranul de joc se află o gazdă care este responsabilă de administrarea jocului și de toate particularitățile acestui joc.

Această gazdă care poate fi denumită și dealer este responsabilă de învârtirea roții și de validarea premiilor. Jucătorii profesioniști sau cel puțin cunoscători știu că unul dintre cele mai importante premii care pot fi obținute la acest joc sunt multiplicatorii. Atunci când pe roată este selectat un premiu multiplicator, acesta va aduce cu el încă o rotire.

Crazy Time

Crazy Time este încă un exemplu de joc unde lumina reflectoarelor este ațintită asupra unei roți care generează tot felul de premii. Crazy Time nu este la fel de popular ca Monopoly Live sau Dream Catcher, dar este unul dintre cele mai scumpe jocuri lansate de echipa de dezvoltare de la Evolution Gaming.

Cu toate că principiul de joc este unul asemănător, Crazy Time este un joc de roata norocului ceva mai diferit. Spre deosebire de Dream Catcher unde este foarte important să acumulezi premii și să te distrezi, Crazy Time a pus pe roata norocului dublul premiilor pe care le găsim la Dream Catcher.

Deci în loc de 2 premii pe care le vedem la Dream Catcher, pe Crazy Time avem 4 premii. Toate bonusurile prezente în această roată sunt excelente, iar jucătorii care au petrecut foarte mult timp jucându-se la acest joc au menționat faptul că un bonus este activat o dată la fiecare 6 rotiri.

Pentru că Evolution Gaming a oferit cel mai mare buget de până acum unui astfel de joc, este normal ca bonusurile să te ajute foarte mult.

Mega Ball

Pentru a încheia articolul într-un mod special, trebuie să menționăm și unul dintre cele mai complexe jocuri create de Evolution Gaming. În Mega Ball vei fi implicat nu doar într-un joc ci într-un mix de jocuri. Aici vei putea să te joci la un joc care combină principiul de loterie și cel de bingo.

Regulile ce trebuiesc respectate între runde sunt asemănătoare celor de bingo. Jucătorii trebuie să cumpere tichete pe care le completează cu numerele extrase. Câștigurile sunt realizate în funcție de ceea ce reușește jucătorul să completeze pe bilet.

Concluzie

Secțiunea de jocuri live nu conține doar jocuri clasice. Poți să găsești oricând o serie de jocuri care să te facă să ai o experiență diferită. Alege unul dintre jocurile din lista de mai sus. Mult succes!

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax