Connect with us
Publicitate

AIUD

Joe, bărbatul care l-a tăiat cu sabia pe interlopul Bebino din Clanul Sportivilor, vrea să fie eliberat din Penitenciarul Aiud

Publicat

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din România, Petcu Cezar Roberto, vrea să fie eliberat condiționat din Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud. 

Cezar, zis Joe, face parte din ”Clanul Cocalarilor”, unul dintre cele mai violente clanuri interlope din București. 

El a devenit cunoscut și a fost condamnat la închisoare cu executare după ce l-a tăiat cu sabia pe ”Bebino”, un alt interlop cunoscut din ”Clanul Sportivilor”. 

Lupta dintre cei doi s-a petrecut în luna ianuarie a anului 2020, pe o stradă din Capitală. Între cei doi a fost vorba despre o reglare de conturi.

Ziarele din Capitală scriu că în 2020, Bebino i-ar fi cerut o taxă de protecție lui Joe, iar cel din urmă ar fi fost de acord să i-o ofere, însă l-a atras într-o cursă pe cel adversarul său.

Locul de întâlnire, a fost o zonă publică din cartierul Tei Toboc, numită ”Groapa”.

Când Bebino a ajuns la locul de întâlnire a fost atacat de Joe și prietenii săi. Cel din Clanul Sportivilor a fost rănit grav, tăiat cu sabia și și-a pierdut un deget.

Pentru fapta sa, Petcu Cezar Roberto a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare, pentru tentativă de omor.

Petcu a trecut prin mai multe penitenciare din România, iar acum se află în cel de la Aiud.

Din închisoare acesta a formulat mai multe cereri printre care una pentru liberare condiționată, înregistrată în data de 6 aprilie 2023, care se va judeca pe rolul Judecătoriei Aiud în data de 23 mai 2023.

De asemenea, pe rolul Tribunalului Alba a mai fost înregistrată încă o cerere, una pentru întreruperea executării pedepsei din motive medicale.

Acesta a fost înregistrată de Petcu în data de 5 aprilie 2023, dar momentan nu a primit un prim  termen de judecată.

sursă foto: captură ecran, Youtube, cont ”Despre mafioți”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 07.04.2023 at 13:56

    Eliberaţi-l că merită, poate mai aşteaptă vreo doi să fie trecuţi prin sabie. Ăştia numai dacă se omoară între ei le mai scade numărul.De ce aluat atâţia ani dacă nu-i face ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax