Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Johnson&Johnson va relua distribuirea vaccinului său în Europa. Beneficiile ar fi mai mari decât riscul producerii unor cheaguri

Publicat

vaccin gripa

Johnson&Johnson va relua distribuirea vaccinului său pentru Covid-19 în Europa, după anunţul Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA) că beneficiile acestuia sunt mai mari decât riscul producerii unor cazuri foarte rare de formare a unor cheaguri de sânge. 

Utilizarea vaccinului J&J a fost temporar oprită de autorităţile de reglementare americane, săptămâna trecută, după ce s-au raportat cheaguri rare de sânge la nivel cerebral, combinate cu un număr scăzut de trombocite la şase femei, ceea ce a determinat compania să întârzie lansarea sa în Europa.

Aproape 8 milioane de oameni din Statele Unite au primit vaccinul J&J.

J&J a declarat că o nouă etichetă a ambalajului va include un avertisment cu privire la riscul efectului secundar rar şi instrucţiuni cu privire la modul de recunoaştere şi de tratare a acestuia.

Sursă: Universul.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax