Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI, 29 octombrie: Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan ”Țăndărică” și Josef Kappl în concert la Alba Iulia. Pasărea Rock lansează un nou single. Cum poți intra gratis la spectacol

Publicat

POSTER PASAREA ROCK ALBA IULIA 29 OCT OK 2 QJoi, 29 octombrie, începând cu ora 19.00, grupul Pasărea Rock își așteaptă fanii din Alba Iulia, la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru un eveniment marca Revolver. Organizatorii, alături de Alba24 te invită să participi la un concurs prin care poţi câştiga un bilet de intrare la eveniment şi afişe cu autograf.

Pasărea Rock înseamnă Mircea Baniciu – voce, chitară; Josef Kappl – chitară bass, voce; Ovidiu Lipan – tobe, percuție, alături de Sorin Voinea la clape.

În această toamnă, Pasărea Rock revine cu un nou single, „Fagul și iedera„, care va fi cântat în premieră în cadrul concertului dedicat publicului din Alba Iulia. Un cântec nou, dar, într-un anumit sens, vechi de când lumea; de când există dragoste pe pământ, Fagul și iedera reia o temă tradițională despre o poveste de dragoste nefericită, dar supraomenească, care îi transformă pe cei doi iubiți în două ființe care vor trăi de-a pururi îmbrățișate: un fag și o iederă.

POȚI AVEA ACCES GRATUIT la acest concert dacă participi la CONCURS lansat de Alba24 și Pasărea Rock. Dă LIKE pe Facebook acestei ştiri şi scrie în comentariu care este piesa ta preferată din repertoriul Pasărea Rock. Poţi câştiga unul dintre cele 10 kit-uri “Pasărea Rock”. Fiecare premiu include brăţară de acces la spectacol, EP şi afiş cu autograf.

Cu acest prim spectacol de interior, Pasărea Rock începe seria concertelor de toamnă care va continua cu Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța și Brașov.

YouTube video

Repertoriul spectacolului Pasărea Rock va include compozițiile originale Pasărea Rock: Praznic năprasnic, Călușandra, Pasărea Calandrinon, Legenda, Epitaf, Zoreaua; piese din prima operă rock-simfonic „Meșterul Manole”: Pe Argeș în jos, Rugăciune către Domnul și hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu: Hanul ulciorului nesecat, Eșarfă în dar etc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax