Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI, acţiune a poliţiştilor pe DN1, la Mirăslău şi în zona Izvorul lui Homoştean. În august, campanie de informare și prevenire în mediul rural

Publicat

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba transmite că, în luna august, poliţiştii vor acţiona în mediul rural, pentru prevenirea accidentelor rutiere. Sunt vizate toate categoriile de participanţi la traficul rutier. Joi, oamenii legii vor fi în acţiune pe DN1, la Mirăslău şi în zona Izvorul lui Homoştean.

Pe lângă activităţile de verificare a modului în care sunt respectare prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii vor acţiona în cadrul unei campanii de informare ce are ca scop prevenirea accidentelor rutiere comise în mediul rural.

Activităţile se vor desfăşura în zonele cu risc de producere a accidentelor de circulaţie rutieră, fiind vizate şi localităţile rurale tranzitate de drumurile naţionale.

O astfel de activitate, în sistem integrat, cu participarea poliţiştilor de la structurile de poliţie rutieră, ordine publică şi prevenirea criminalităţii, împreună cu reprezentanţi ai unor instituţii cu atribuţii în siguranţa rutieră, se va desfăşura joi, 7 august 2014, pe DN 1, la Mirăslău şi în zona Izvorul lui Homoştean.

Poliţiştii vor verifica modul de respectare a normelor rutiere de către conducătorii auto, în special a celor referitoare la respectarea regimului legal de viteză, cauză principală în producerea de accidente de circulaţie, la nivelul judeţului Alba.

De asemenea, pentru prevenirea implicării în accidente, conducătorilor auto le vor fi distribuite materiale cu conţinut informativ-preventiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax