Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

JOI: Apa CTTA întrerupe furnizarea apei potabile în cartierele Ampoi I și II din Alba Iulia, pentru lucrări de reparații

Publicat

lucrari apa

În vederea efectuării unor lucrări de reparații la alimentarea cu apă a blocului 46 din cartierul Ampoi I, SC Apa CTTA SA Alba – Sucursala Alba Iulia anunță întreruperea furnizării apei potabile în cartierele Ampoi I și Ampoi II din data de joi 16 august, ora 22:00 până în data de vineri 17 august, ora 02:00.

„Rugăm consumatorii din zonele afectate de întrerupere să-și asigure rezerva de apă necesară pentru intervalul de întrerupere.

La punerea reluarea furnizării apei pot apărea, local, depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care sfătuim consumatorii să folosească apa doar în scopuri menajere, până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Eventualele perturbaţii, precum şi zona în care ele apar rugăm să fie semnalate imediat Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia la numerele de telefon: fix 0258.810463, mobil 0723.212647, în vederea intervenţiei”, au transmis reprezentanții Apa CTTA Alba, pe site-ul companiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax