Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: BURSA generală a Locurilor de Muncă la Alba Iulia. 20 de firme care oferă 150 de posturi au confirmat participarea

Publicat

locuri munca

Bursa locurilor de munca alba iulia Joi, la Alba Iulia, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la care până acum şi-au confirmat prezenţa 20 de agenţi economici, cu o ofertă totală de 150 de posturi.

Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 9.30.

Acest eveniment face parte din seria acţiunilor desfăşurate de către Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană în perioada 4-15 aprilie, sub egida “European Employers’ Days”. Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă. De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Sunt invitate să participe la această importantă acţiune toate persoanele care doresc să-şi găsească un loc de muncă corespunzător studiilor şi pregătirii profesionale, precum şi agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante.

Până în prezent au confirmat participarea 20 agenţi economici, aceştia oferind peste 150 locuri de muncă, transmit reprezentanţii AJOFM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax