Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Campania „Suntem români, citim românește” la Casa de Cultură „Lucian Blaga” din Sebeș. Colectare de cărți pentru tinerii din diaspora

Publicat

11709798_1430990340562025_2611937537105922464_o Cetățenii din Sebeș sunt invitați joi în fața Casei de Cultură „Lucian Blaga” să doneze o care petru românii plecați în străinătate. Campania „Suntem români, citim românește” se desfășoară încă din luna mai și se va termina în luna august.

Colectarea de cărți pentru românii din diaspora începe la ora 11.00 și până la ora 16.00.

„Din ce în ce mai multe persoane care au optat pentru un loc de muncă în străinătate aleg să se mute împreună cu întreaga familie în altă țară. Mulți copii din comunitățile de români din diaspora urmează cursurile școlilor din țările în care se află și învață limba și cultura țărilor respective. Astfel, aceștia pierd contactul cu limba natală și cultura românească.

Tineretul Național Liberal lansează proiectul „Suntem români, citim românește”, prin care se va organiza o colectă de carte la nivel național, în perioada 9 mai – 7 august. Cărțile strânse vor fi trimise tinerilor români din diaspora. Îi vom susține pe tinerii români din străinătate pentru a nu pierde contactul cu limba natală, crescând, pe această cale, șansele ca ei să revină acasă.

Ajută-i pe românii plecați din țară să nu piardă contactul cu limba și cultura românească! Donează o carte și noi o vom trimite în diaspora. Vă așteptăm joi și vineri între orele 11-16, în fața Casei de Cultură ”Lucian Blaga” din Municipiul Sebes pentru a dona o carte”, a transmis organizația TNL Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax