Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Cătălin Predoiu şi Teodor Atanasiu dezbat, alături de oameni de afaceri şi din administraţia din Alba, programul de guvernare PNL

Publicat

predoiu atanasiuAproximativ 300 de oameni de afaceri, întreprinzători, fermieri şi reprezentanţi din administraţia publică din Alba sunt aşteptaţi joi, la o dezbatere organizată de Comisia de Economie si Mediu de Afaceri a Partidului Naţional Liberal Alba. Invitaţi la eveniment sunt prim-vicepreşedinţii PNL, Cătălin Predoiu şi Teodor Atanasiu.

Dezbaterea are loc joi, 18 iunie, de la ora 10.00, în incinta sălii BallRoom Alba Mall şi priveşte programul de guvernare al Partidului Naţional Liberal.

Vor fi abordate teme de interes major din domeniul fiscal, agricultura, administraţie publică locală, minerit etc.

Alături de Cătălin Predoiu şi Teodor Atanasiu, şi-au confirmat prezenţa oameni de afaceri din judeţul Alba, oficialităţi judeţene şi locale, fermieri, întreprinzători.

„Crearea comisiei de economie şi mediu de afaceri în cadrul Partidului Naţional Liberal Alba se doreşte a fi un proiect ambiţios prin care membrii comisiei, oameni de afaceri şi politicieni deopotrivă îşi doresc să conecteze printr-un dialog regulat constructiv factorii politici de decizie cu mediul de afaceri din judeţ, având drept scop identificarea problemelor reale cu care se confruntă antreprenorii şi de a asigura suport şi solutii legislative pentru fiecare speţă în parte”, transmit reprezentanţii PNL Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax