Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Compania Jidvei și Primăria Alba Iulia lansează un prim produs co-brand, „Vinul Cetății”

Publicat

jidvei premii Din acest an la Alba Iulia se va regăsi expresia istorică a Cetății Alba Carolina în aroma unui vin aparte, falnic, întocmai ca zidurile cetății și curat ca duhul oamenilor de pe Târnave: „Vinul Cetății”. Evenimentul de lansare a primului produs co-brand lansat de Jidvei România și Primăria Alba Iulia va avea loc joi, 4 februarie, la Centrul de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia.

Cetatea Alba Carolina – de la „vin turiștii” la „vin pentru turiști”

„Vinul Cetății” este primul produs co-brand lansat de Alba Iulia și Jidvei România, destinat în exclusivitate industriei ospitalității și turismului.

Conferința de lansare a „Vinului Cetății” va avea loc joi, 4 februarie, la Centrul de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia, în Cetatea Alba Carolina, pe Latura de Vest, Aleea Sfântul Capistrano, nr. 28.

La eveniment vor participa primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și managerul general Jidvei România, Claudiu Necșulescu.

Citește și Două vinuri „Jidvei”, în topul celor mai bune din lume. Au cucerit medalii de AUR la Concours Mondial du Sauvignon din Italia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax