Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: “Drogul, o plăcere care îți distruge viața”. Conferinţă organizată de tinerii ortodocşi din Alba Iulia, la Parohia Dealul Furcilor

Publicat

consum de droguri Tinerii ortodocşi organizează joi seară o conferinţă de informare despre pericolele la care se expun persoanele care consumă droguri. Vor răspunde întrebărilor, adresate de cei interesaţi, reprezentanţi ai Poliţiei şi CPECA.

Evenimentul este organizat de Parohia Ortodoxă Alba Iulia Dealul Furcilor în parteneriat cu Grupul de Inițiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia și CPECA Alba, joi, 9 iunie, de la ora 17:00, la Parohia Ortodoxă Dealul Furcilor din Alba Iulia, pe strada Brândușei nr. 20.

Conferinţa “Drogul, o plăcere care îți distruge viața” este adresată tinerilor din Alba Iulia şi are ca scop informarea despre pericolele la care se expun cei care consumă narcotice. “Este o problemă majoră cu care se confruntă societatea în care trăim și trebuie să fim mai atenți pentru ca numărul tinerilor, care de multe ori din curiozitate se apropie de această moarte albă, să fie cât mai mic. Este mai ușor să prevenim decât să luptăm cu o dependență care se instalează de multe ori după prima priză”, transmit organizatorii.

La acest eveniment vor participa și vor răspunde întrebărilor comisar şef Ioan Ursaleș și coordonator CPECA Alba, Claudiu Dușa.

Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia şi se încadrează în activităţile ce se desfăşoară în toată ţara, în anul 2016, anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax