Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Exerciţiu cu echipe de intervenţii în situaţie de INUNDAŢII pe Râul Mare, la Cugir, în zona Barajului Canciu

Publicat

baraj cugir canciu Echipele de intervenţii în situaţii de urgenţă din Alba îşi testează forţele joi, 15 octombrie, la Cugir. Participă la un exerciţiu cu un scenariu ce prevede inundaţii pe Râul Mare, în zona Barajului Canciu.

Simularea este organizată de ISU Alba, fiind inclusă în planul de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2015. Începe de la ora 11.00, în orașul Cugir.

La „Exercițiul cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de accidente la construcții hidrotehnice – Barajul Canciu” participă membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cugir, Hidroelectrica S.A, Serviciul de Gospodărire a Apelor Alba – Formațiunea de intervenție Vințu de Jos, IPJ Alba – un echipaj, IJJ Alba – un echipaj asigurare pază şi ordine.

În scenariul exerciţiului s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de fenomene meteorologice periculoase și inundații, ca urmare a depășirii cotei de inundații pe Râul Mare, a producerii de torenți și a breșei apărute în Barajul de Acumulare Canciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax