Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Exerciţiu de inundaţii în oraşul Teiuş, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă în cazul scurgerilor de pe versanți și revărsării Văii Geoagiului

Publicat

inundatii Joi dimineaţa, în jurul orei 10.00 în oraşul Teiuş va avea loc un exerciţiu cu tema „Activitatea autorităților, instituțiilor și operatorilor economici de la nivel local și județean pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de inundații de amploare în orașul Teiuș”. În scenariul exerciţiului se prevede gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de producerea unor inundații de amploare pe raza orașului Teiuș, ca urmare a ruperii digurilor de protecție, scurgerilor de pe versanți și revărsării Văii Geoagiului.

În baza Planului de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2015, joi, în orașul Teiuș va avea loc, începând cu ora 10.00, un exerciţiu cu tema „Activitatea autorităților, instituțiilor și operatorilor economici de la nivel local și județean pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de inundații de amploare în orașul Teiuș”.

La exerciţiu pe lângă Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba şi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teiuș vor mai participa:

I.P.J. Alba – 2 echipaje;

I.J.J. Alba – 2 echipaje asigurare pază şi ordine;

Eon Gaz;

Apa CTTA Alba ;

Serviciul de Gospodărire a Apelor Alba;

SC Electrica SA.

În scenariul exerciţiului, pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de producerea unor inundații de amploare pe raza orașului Teiuș, ca urmare a ruperii digurilor de protecție, scurgerilor de pe versanți și revărsării Văii Geoagiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax