Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Exerciţiu ISU Alba, la Sântimbru. Simularea unui accident tehnologic urmat de incendiu. Forţele de intervenţie îşi testează capacitatea de reacţie

Publicat

silozuri Reprezentanţii ISU Alba, dar şi de la jandarmi şi poliţişti participă joi, 23 iulie, la un exerciţiu derulat la ferma din Sântimbru a firmei “Transavia” SA. Sunt verificate capacităţile de intervenţie în cazul unui accident tehnologic urmat de incendiu.

Exerciţiul cu tema „Activitatea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba, a instituțiilor județene (IPJ, IJJ, Garda de Mediu, A.P.M.), a UPU SMURD Alba, a Direcției de Sănătate Publică Alba pentru gestionarea unor situații de urgență generate de producerea unor accidente tehnologice urmate de incendii la depozite de cereale (silozuri)” va începe de la ora 9.30.

Participă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba – Detașamentele de pompieri Alba Iulia și Aiud și Garda de intervenție Blaj, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sîntimbru, IPJ Alba – un echipaj, IJJ Alba – un echipaj asigurare pază şi ordine şi personal din cadrul Transavia SA.

În scenariul exerciţiului, pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un incendiu produs la uscătorul și silozul de cereale, transmite ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax