Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Exerciţiu ISU, cu Plan Roşu de intervenţie, la Şibot. În scenariu, un accident pe DN7

Publicat

exercitiu cugir

Reprezentanţii ISU din Alba şi Hunedoara vor desfăşura joi un exerciţiu comun, în care îşi testează capacitatea de acţiune în cazul unui accident petrecut pe DN7, ce ar implica declanşarea Planului Roşu de intervenţie.

În scenariul exerciţiului s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de producerea unui accident rutier pe DN 7 – intersecție Cugir, zona “Hanul Șurianul”, în care sunt implicate un microbuz cu pasageri, două autoturisme și o autocisternă, transmite ISU Alba.

Exerciţiul este organizat în baza Planului de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2018 şi va avea loc joi, 22 martie 2018, în comuna Șibot – E82 – limita județelor Alba și Hunedoara, începând cu ora 10.30.

Tema exerciţiului este „Activitatea Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Alba și Hunedoara, a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Șibot și a celorlalte instituții responsabile în gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de accidente pe timpul transportului rutier și care impun declanșarea Planului Roșu la nivel județean”.

Participanţii la operaţiuni sunt reprezentanţi ai Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara, Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Șibot, IP Alba, IJJ Alba, Serviciul Județean de Ambulanță Alba şi Crucea Roșie – Filiala Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gogu

    miercuri, 21.03.2018 at 18:13

    Scenarii..scenarii…scenarii…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax