Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI | Exerciţiu ISU la Cîmpeni: AVARIE la BARAJUL MIHOEŞTI, în Munţii Apuseni. Intervenţii în situaţie de urgenţă

Publicat

barajul mihoesti Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba organizează joi un exerciţiu la Cîmpeni, pentru testarea capacităţii de intervenţie într-un caz de avarie la Barajul Mihoeşti, urmat de inundaţii. Vor participa reprezentanţi ISU, IPJ, Jandarmerie, Electrica şi Serviciul de Gospodărire a Apelor.

În scenariul exerciţiului s-a prevăzut gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de inundații produse din cauza avarilor de la Barajul Mihoești sau ruperii digurilor de protecție, scurgerilor de pe versanți și revărsării văilor Arieș și Abrud.

Exercițiul este planificat în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2014 și are loc joi, 16 octombrie, în orașul Cîmpeni, începând cu ora 11.00.

Tema acestuia este „Activitatea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al jud. Alba, a autoritățiilor, a instituțiilor și operatorilor economici la nivel local și județean implicați în gestionarea situațiilor de urgență generate de avarii la construcția hidrotehnică (Barajul Mihoești) și inundații de amploare în orașul Cîmpeni”.

La acest exerciţiu participă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cîmpeni, Inspectoratul de Poliție al Județului Alba, Inspectoratul Județean de Jandarmi Alba, Electrica SA, Serviciul de Gospodărire a Apelor Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax