Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Expoziție de pictură la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Sunt prezentate lucrările unei artiste din Sibiu

Publicat

La Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisată joi, 22 septembrie, de la ora 17.00, expoziția de pictură „Taina”. Cu această ocazie vor fi expuse mai multe lucrări aparținând artistei sibiene Antonela Giurgiu.

Ca artist plastic, Antonela Giurgiu se remarcă prin modul în care încearcă să pună pe pânză propriile-i trăiri, ajungând la lucrări din ce în ce mai sigure și viguroase, cu o mare încărcătură simbolică și spirituală.

Intitulându-și sugestiv expoziția „Taina”, artista își asumă pe deplin înțelesul complex al termenului, acela de reamintire a sacrificiului suprem al lui Iisus, spre mântuirea lumii și de aducere în prim plan a celei mai însemnate taine, cea a Euharistiei.  Oricare dintre aceste nuanțe le-am avea în vedere, toate se potrivesc intenției sale de a-și mărturisi credința prin lucrarea mâinilor și sufletului.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax