Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI | „Fabrica de Bucurii” la Alba Iulia: Jucării donate şi licitate, pentru a oferi sărbători fericite unor copii nevoiaşi

Publicat

Voluntarii Fundaţiei Comunitare Alba organizează joi, 19 decembrie, de la ora 18.00, a cincea ediţie a evenimentului „Fabrica de Bucurii”. Prin această acţiune, organizatorii vor să aducă un strop de bucurie copiilor, de sărbători. Albaiulienii care doresc să facă o faptă bună pot dona jucării, până în ziua evenimentului, la standul special amenajat în holul din centrul comercial Alba Mall.

În cadrul evenimentului „Fabrica de Bucurii” va avea loc tradiționala licitație de jucării, iar fondurile care vor fi strânse sunt destinate Programului YouthBank, ce susține liceenii din Alba Iulia și inițiativele lor în comunitate, dar și Fondului Genius, prin care în 2014 vor fi acordate burse unor tineri talentați din județ, care au nevoie de sprijin.

Invitaţi speciali ai evenimentului sunt Chef Cosmin Toma – concurent Top Chef (cu o expoziție culinară în imagini), Gino (cu un recital extraordinar de colinde), Ionuț Ionescu (finalist la ”Dansez pentru tine”) și Școala de dans „Life is Dance”.

Din 11 şi până 19 decembrie, la standul din holul central al Alba Mall, puteți găsi şi felicitări de sărbători, calendare de buzunar pe care le puteţi cumpăra de la voluntarii fundaţiei şi deasemenea vă puteţi împacheta şi cadourile cumpărate pentru cei dragi.

Anul trecut, peste 500 de copii din județ au primit de sărbători jucăriile donate în campania „Fabrica de Bucurii”.

Persoanele care donează jucării au opţiunea să aleagă şi destinatarii cadourilor. Pot trimite informaţiile necesare pe adresa contact@fundatiacomunitaraalba.ro, astfel încât jucăriile să ajungă la copiii cărora doresc să le facă o bucurie de sărbători.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax