Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: „În slujba adevărului – cazuri deosebite rezolvate de-a lungul anilor de către polițiștii județului Alba”. Lansare de carte la Alba Iulia

Publicat

SKM_C454e15102211180_0001 Joi începând cu ora 13.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc lansarea volumului În slujba adevărului – cazuri deosebite rezolvate de-a lungul anilor de către polițiștii județului Alba semnat de Colonel (r) Dorin Oaidă. Cu această o cazie va avea loc și o sesiune de autografe.

Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și Inspectoratul de Poliție al județului Alba organizează joi, 29 octombrie 2015, orele 13.00, în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia pentru o nouă lansare de carte: În slujba adevărului – cazuri deosebite rezolvate de-a lungul anilor de către polițiștii județului Alba, volum semnat de Colonel (r) Dorin Oaidă.

Autorul este un fost poliţist care, după trecerea la pensie, s-a dedicat scrisului, realizând nu mai puţin de 6 cărţi în care a prezentat cazuri deosebite rezolvate de-a lungul timpului de către poliţiştii din județul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax