Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Inaugurarea supermarketului Carrefour din Alba Mall. Care este programul de funcționare al magazinului

Publicat

carrefour alba iulia Peste două zile, supermarketul Carrefour din Alba Mall îşi deschide porţile pentru albaiulieni și nu numai. Magazinul Carrefour Market va fi inaugurat joi, de la ora 8.00. Astfel, dacă până acum, pentru produse comercializate de lanţul de magazine Carrefour, locuitorii trebuiau să facă drumuri la Cluj sau Sibiu, din această lună vor avea o nouă locaţie pentru cumpărături. Miercuri după-masa, autoritățile locale vor „testa” terenul, înainte de marea deschidere, pentru cetățenii din județ.

Grupul Carrefour România ”sparge gheaţa” cu un supermarket în Alba Mall. De joi, cei care vor să se aprovizioneze cu produse alimentare şi nu numai vor avea la dispoziţie magazinul companiei, ce completează variantele de cumpărături oferite până acum la Alba Iulia de Kaufland, Lidl, Penny sau Profi.

Magazinul ce va fi deschis în incinta centrului comercial Alba Mall va funcționa după următorul program:

De luni până sâmbătă, între orele 8.00 şi 22.00

Duminica, între orele 8.00 şi 20.00

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european și cel de-al doilea la nivel mondial, fiind prezent în România cu trei formate de magazine: 25 de hipermarketuri Carrefour, 78 de supermarketuri Carrefour Market, 58 magazine de proximitate, de tip franciză, Carrefour Express Angst şi cu un website de comerţ online.

Ce pot găsi albaiulienii în Carrefour Market:

Carrefour comercializează produse din branduri cunoscute, dar şi cele marcă proprie: produse de larg consum și bazar, de menaj și electrocasnice, gama de produse alimentare bio, gama de produse alimentare și de igienă destinate bebelușilor, gama de produse alimentare și de igienă destinate copiilor, gama de produse dietetice, marca proprie de produse textile. Acestora li se adaugă Bluesky – marca proprie pentru produse electrocasnice, Les cosmetiques – marca proprie pentru produse cosmetice şi Reflets de France – gama de produse regionale din Franța.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax