Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

JOI începe Festivalul Întregalde Folk, prima ediție. Concurs de interpretare cu premii, drumeții și distracție

Publicat

Prima ediție a festivalului „Întregalde Folk” va avea loc în ultimul sfârșit de săptămână din luna iunie, în satul Ivăniș din Munții Apuseni. Timp de trei zile, înconjurați de un peisaj natural relaxant, artiști profesioniști, amatori, începători sau avansați vor cânta piese folk și vor avea șansa de a face drumeții și o mulțime de alte activități distractive.

Festivalul are și o secțiune de concurs de interpretare cu premii de la 100 la 300 de euro. Preselecția se va desfășura la fața locului, în 27 iunie, începând cu ora 17.00. Joi și vineri seara, vor avea loc recitalurile concurenților și ale artiștilor invitați în festival.

Alte detalii legate de festival:

Cazarea se face pe teren, la cort (20 lei/noapte sau 50 lei/3 nopți) sau, pentru romantici , în șura cu fân (10 lei/noapte).

Igiena: organizatorii vor amenaja un mic spațiu cu dușuri portabile. În apropierea terenului de campare există și un pârâu.

Mâncare: Se va găti la cazan, iar lângă terenul de campare va fi și un chioșc cu băuturi, dulciuri, mici gustări, țigări. Pe lângă asta, sugestia noastră e ca fiecare să vina și cu propriile alimente.

Echipament: de munte – cort, izopren, sac de dormit, bocanci sau sandale de trekking, pelerină de ploaie, frontală/lanternă etc, haine mai călduroase pentru noapte.

În afara concursului de interpretare, festivalul va include concerte ale unor artiști folk precum Daniel Făt, Walter Dionisie, Titus Constantin și Iulia Em, Mario Ovidiu Madius și Stelian Maria, workshop-uri pe teme rurale, focuri de tabără, mâncare la cazan, excursii în zona.

FOTO: Facebook Festival Întregalde Folk

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. BYBY

    miercuri, 26.06.2013 at 13:44

    Asta-i Programul chinezesc „Inapoi la tara!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax